The Glenlivet Glade
Posted — November 29th, 2018

The Glenlivet whisky commissioned our experiential professionals to recreate Livet Valley in Scotland, home to The Glenlivet distillery since 1822.

Features included a bespoke-built ‘night sky’ installation that substituted grey London views for a “starry sylvan sanctuary” to quote The Financial Times’ How to Spend It magazine, in its 2018 ‘Five Best Winter Terraces’ feature.

Two layers of decoration were used create a sense of ongoing space: for a bespoke printed voile was added to the ceiling in front of the stage set-style ‘star cloth’ illuminating walls and ceiling, while wooden structures recreated the rural Scottish skyline. Red cedar wood exterior cladding provided the perfect entranceway and fragrance. Ceiling leaks were caught by a specially-installed central channel, and rainwater distributed to existing trees and other plants.

Other News